Warmtepomp
installatie

Uw woning of bedrijf verwarmen op een duurzame en kostenefficiënte manier? Kies dan voor een warmtepomp; een milieubewust en zuinig alternatief voor een cv-ketel. Goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Benieuwd hoeveel
jij kan besparen?

Vul ons eenvoudige formulier in en ontvang een persoonlijke berekening.

Uw warmtepomp laten
plaatsen door NLSolaro

Vertrouw op NLSolaro voor de deskundige installatie van uw warmtepomp. Wij bieden maatwerkoplossingen en werken uitsluitend met Nederlandse merken zoals WARMICHKO en Hedatech, garant voor kwaliteit. Ontdek de voordelen bij NLSolaro!

Waarom een warmtepomp
van NLSolaro

Ervaar een superieur rendement met onze warmtepompen. Een traditionele cv-ketel zet 1 kWh elektriciteit om in 0.8 kWh warmte, terwijl onze warmtepompen 4 tot 5 kWh warmte genereren uit dezelfde hoeveelheid elektriciteit.

Dit maakt de NLSolaro warmtepomp een rendabele keuze voor zowel huishoudens als bedrijven, eenvoudig aan te passen van hybride naar volledig elektrisch naar uw behoefte.

Kies slim, kies NLSolaro.

andrew-wise-LE7RC3l5EeY-unsplash

De voordelen
van een warmtepomp

Een warmtepomp is een slimme keuze voor wie duurzaam wil verwarmen en koelen. Ontdek waarom steeds meer huishoudens en bedrijven kiezen voor een warmtepomp van NLSolaro:

Investeer in een
warmtepomp

Met de stijgende energiebelasting op gas in 2024 (+19%) en de dalende belasting op elektriciteit (-12%), is het ideale moment aangebroken om te investeren in een warmtepomp van NLSolaro. 

Schaf nu een warmtepomp aan en bespaar direct op uw maandlasten, zelfs tijdens de aflossingsperiode

kosten-warmtepomp

Waarom 100+
klanten u voor gingen

Lees hier hun ervaringen en ontdek hoe ook u kunt besparen op uw energierekening én bijdragen aan een groenere planeet.

Klaas Ennik

Zeer tevreden! Echte specialisten en vaklui op het gebied van zonne-energie, anelen en het verhelen van storingen! Uitstekend werk verricht mensen! En alles netjes afgewerkt!

5/5

NM

Ontzettend blij met de service! Erg goed geadviseerd en zeer professionele en snelle installatie. Alles ging ook precies zoals afgesproken. Ik kan dit zeker aanraden aan iedereen!

5/5

Luuk Kleinsman

Pv systeem geïnstalleerd, zijn aardige mensen en denken goed mee met oplossingen

5/5