Onderhoud en
inspectie

Wilt u uw elektrische installatie laten onderhouden of inspecteren? Neem dan gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Met tijdig onderhoud van uw installatie voorkom u storingen. Krijgt u toch te maken met een storing? Dan zijn we u natuurlijk ook graag van dienst.

Benieuwd hoeveel
jij kan besparen?

Vul ons eenvoudige formulier in en ontvang een persoonlijke berekening.

mischa-frank-6M9OhcblUHM-unsplash

Uw woning is
in goede handen

Elektrische installaties moeten uiteraard veilig en betrouwbaar zijn. Daarom is het van groot belang dat deze regelmatig gecontroleerd en onderhouden worden. Daarnaast gaat uw installatie langer mee wanneer u tijdig onderhoud laat uitvoeren. Uiteraard kunt u bij NLSolaro terecht voor onderhoud en inspectie van uw installatie.

Wat is
NEN 3140?

De NEN 3140 is een Nederlandse norm voor het werken met laagspanningsinstallaties en -apparatuur. Onze installateurs zijn NEN 3140 gecertificeerd, wat betekent dat ze weten hoe ze veilig moeten werken met en in de buurt van elektrische installaties.

Neem contact op
met NLSolaro

Wilt u meer weten over de inspectie van of het onderhoud aan uw elektrische installatie? Of heeft u een storing die verholpen moet worden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om meer te weten te komen over uw wensen en om eventuele vragen te beantwoorden.

Waarom 100+
klanten u voor gingen

Lees hier hun ervaringen en ontdek hoe ook u kunt besparen op uw energierekening én bijdragen aan een groenere planeet.

Klaas Ennik

Zeer tevreden! Echte specialisten en vaklui op het gebied van zonne-energie, anelen en het verhelen van storingen! Uitstekend werk verricht mensen! En alles netjes afgewerkt!

5/5

NM

Ontzettend blij met de service! Erg goed geadviseerd en zeer professionele en snelle installatie. Alles ging ook precies zoals afgesproken. Ik kan dit zeker aanraden aan iedereen!

5/5

Luuk Kleinsman

Pv systeem geïnstalleerd, zijn aardige mensen en denken goed mee met oplossingen

5/5