Airco
installatie

Wilt u altijd genieten van een aangenaam binnenklimaat? Laat dan een airco installeren door NLSolaro. Dankzij onze uitgebreide ervaring met het plaatsen van airco’s in zowel woningen als bedrijven, geniet en reguliert u de kamertemperatuur op een duurzame manier.

Benieuwd hoeveel
jij kan besparen?

Vul ons eenvoudige formulier in en ontvang een persoonlijke berekening.

alvaro-bernal-_Ib-JulMgzo-unsplash

Laat uw airco installeren
door NLSolaro

Voor optimale verkoeling kiest u NLSolaro. Met exclusieve Nederlandse merken zoals Daikin, Mitsubishi, Gree, en Sinclair bieden we airco’s voor elk segment. Ontvang persoonlijk adviezen een professionele installatie. Ontdek meer bij NLSolaro!

Waarom een airco
van NLSolaro

Met de energiebelasting op gas die in 2024 met 19% stijgt en de belasting op elektriciteit die met 12% daalt, is het perfecte moment aangebroken om een energiezuinige airco van NLSolaro aan te schaffen.

Maak de slimme keuze: verminder uw afhankelijkheid van gas en bespaar tot 50% op uw gasrekening. Investeer in comfort en efficiëntie met NLSolaro.

pexels-airam-datoon-16592625
andrew-wise-LE7RC3l5EeY-unsplash

Efficiënte en Duurzame
Airconditioning Systemen

Geniet van optimaal comfort in uw woning of kantoor met de geavanceerde airconditioningsystemen van NLSolaro. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw ruimte en behoeften.

Onze airco’s zijn niet alleen krachtig en efficiënt, maar ook energiezuinig, wat bijdraagt aan een lagere energierekening en een beter milieu.

Vrijblijvende
offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een airco thuis of in uw bedrijf? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om meer te weten te komen over uw wensen en om eventuele vragen te beantwoorden. Vervolgens stellen we een passende airco-oplossing voor.

 

Waarom 100+
klanten u voor gingen

Lees hier hun ervaringen en ontdek hoe ook u kunt besparen op uw energierekening én bijdragen aan een groenere planeet.

Klaas Ennik

Zeer tevreden! Echte specialisten en vaklui op het gebied van zonne-energie, anelen en het verhelen van storingen! Uitstekend werk verricht mensen! En alles netjes afgewerkt!

5/5

NM

Ontzettend blij met de service! Erg goed geadviseerd en zeer professionele en snelle installatie. Alles ging ook precies zoals afgesproken. Ik kan dit zeker aanraden aan iedereen!

5/5

Luuk Kleinsman

Pv systeem geïnstalleerd, zijn aardige mensen en denken goed mee met oplossingen

5/5