Laadpaal
installatie

Bij NLSolaro geloven we dat duurzame energie de toekomst is. We begeleiden u dan ook graag bij uw overstap naar zonne-energie. We verzorgen de volledige aanschaf en installatie van een laadpaal en richten ons op een persoonlijke benadering en maatwerkadvies.

Benieuwd hoeveel
jij kan besparen?

Vul ons eenvoudige formulier in en ontvang een persoonlijke berekening.

michael-fousert-F7_VwgErZwY-unsplash

Laat uw laadpaal installeren
door NLSolaro

NLSolaro is specialist in het installeren van laadpalen, voor zowel particulieren als bedrijven. Of u nu een elektrische auto bezit voor persoonlijk gebruik of als onderdeel van een wagenpark, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor al uw laadbehoeften. We nemen de overstap naar een eigen laadpaal volledig voor u uit handen: van aanschaf tot installatie. Ontdek de voordelen van NLSolaro:

Vrijblijvende
offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een laadpaal thuis of bij uw onderneming? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om meer te weten te komen over uw wensen en om eventuele vragen te beantwoorden.

Schermafbeelding 2023-09-19 om 14.39.25

Laadpalen voor
thuis en bedrijf

Rijd u elektrisch? Maak het opladen gemakkelijk met onze betrouwbare en snelle laadpalen van NLSolaro. Perfect voor thuis of op kantoor. Onze laadpalen zijn ontworpen om naadloos te integreren met uw dagelijks leven en bieden altijd een snelle laadtijd.

Zo bent u altijd klaar om te gaan, zonder zorgen over een lege accu. Kies voor gemak en duurzaamheid, kies voor een laadpaal van NLSolaro. Installeer vandaag nog en rij zorgeloos morgen!

Waarom 100+
klanten u voor gingen

Lees hier hun ervaringen en ontdek hoe ook u kunt besparen op uw energierekening én bijdragen aan een groenere planeet.

Klaas Ennik

Zeer tevreden! Echte specialisten en vaklui op het gebied van zonne-energie, anelen en het verhelen van storingen! Uitstekend werk verricht mensen! En alles netjes afgewerkt!

5/5

NM

Ontzettend blij met de service! Erg goed geadviseerd en zeer professionele en snelle installatie. Alles ging ook precies zoals afgesproken. Ik kan dit zeker aanraden aan iedereen!

5/5

Luuk Kleinsman

Pv systeem geïnstalleerd, zijn aardige mensen en denken goed mee met oplossingen

5/5