Zonnepanelen installeren

Bij NLSolaro geloven we dat duurzame energie de toekomst is. We begeleiden u dan ook graag bij uw overstap naar zonne-energie. We verzorgen de volledige aanschaf en installatie van zonnepanelen en richten ons op een persoonlijke benadering en maatwerkadvies.

Ontdek de voordelen van zonnepanelen:

Live inzicht en aansturing

Waarom zonnepanelen van NLSolaro?

NLSolaro is een kleinschalig installatiebedrijf in Assen met gecertificeerde installateurs in dienst. En omdat iedere woning en iedere situaties anders is, vinden we een persoonlijk advies op maat heel belangrijk. Ontdek de voordelen van NLSolaro:

  • Persoonlijke benadering: de klant centraal
  • Alles geregeld van A tot Z: van de eerste kennismaking tot de installatie en de nazorg
  • We werken uitsluitend met hoogwaardige Nederlandse merken
  • Onze experts zijn gecertificeerd en hebben uitgebreide ervaring
  • Live inzicht in uw energieverbruik met onze handige app
  • Tevredenheidsgarantie: uw tevredenheid is onze grootste drijfveer

En heeft u vragen of is er onverhoopt toch iets niet naar wens? Bij NLSolaro hoeft u zich niet te storen aan een telefoonmenu of lange wachttijden. Als u belt, heeft u direct contact met de eigenaar voor een vlotte communicatie.

Live inzicht in uw energieverbruik en opbrengst

Met onze speciale monitoring-app heeft u live inzicht in uw gehele energiehuishouding. U ziet direct op welke momenten u het meest voordelig stroom kunt gebruiken

Offerte aanvragen, en dan?

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van zonnepanelen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Binnen 4 weken na uw akkoord kunt u de zonnepanelen al op uw dak hebben liggen. Wat kunt u precies verwachten?