Onderhoud en inspectie

Wilt u uw elektrische installatie laten onderhouden of inspecteren? Neem dan gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Met tijdig onderhoud van uw installatie voorkom u storingen. Krijgt u toch te maken met een storing? Dan zijn we u natuurlijk ook graag van dienst.

Elektrische installaties moeten uiteraard veilig en betrouwbaar zijn. Daarom is het van groot belang dat deze regelmatig gecontroleerd en onderhouden worden. Daarnaast gaat uw installatie langer mee wanneer u tijdig onderhoud laat uitvoeren. Uiteraard kunt u bij NLSolaro terecht voor onderhoud en inspectie van uw installatie.

Live inzicht en aansturing

Wat is NEN 3140?

De NEN 3140 is een Nederlandse norm voor het werken met laagspanningsinstallaties en -apparatuur. Onze installateurs zijn NEN 3140 gecertificeerd, wat betekent dat ze weten hoe ze veilig moeten werken met en in de buurt van elektrische installaties.

Contact

Wilt u meer weten over de inspectie van of het onderhoud aan uw elektrische installatie? Of heeft u een storing die verholpen moet worden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om meer te weten te komen over uw wensen en om eventuele vragen te beantwoorden.